تماس با مشاوران 66581172
آموزش انتشار استوری فقط برای افراد خاص

آموزش انتشار استوری فقط برای افراد خاص

در صورتی که در مورد قابلیت close friends list اینستاگرام مشکل دارید و یا درخصوص انتشار استوری فقط برای افراد خاص  سوالی دارید می توانید با:

 

 

شماره تماس  ۰۲۱۶۶۵۸۱۱۷۲ از طریق تلفن ثابت (کل کشور)

( از ساعت ۸ صبح الی ۸ شب )

 

تماس گرفته و با کمک کارشناسان سگال سرویس مشکل خود را رفع نمایید.

( در صورت اشغال بودن خطوط ، مجددا تلاش کنید )

قابلیت استوری اینستاگرام به کاربران این امکان را می دهد که تصاویر و ویدیوهایی در اینستاگرام قرار دهند که تنها به مدت ۲۴ ساعت قابل مشاهده هستند و بعد از این زمان پاک می شوند . با توجه به محبوبیت زیادی که بخش استوری اینستاگرام در بین کاربران پیدا کرده اینستاگرام با آپدیت های مختلف هر روز قابلیت های بیشتری را به این بخش اضافه می کند . اخیرا قابلیت جدیدی به نام IGTV اینستاگرام به این نرم افزار اضافه شده بود که به کاربران امکان آپلود فیلم های بیشتر از یک دقیقه را می داد و در مقاله به اشتراک گذاری ویدیوهای ۱ ساعته در مورد آن صحبت کردیم . اما بعد از این قابلیت امکان جدید دیگری در استوری اینستاگرام اضافه شد که قابلیت close friends list نام دارد و به کاربران امکان انتشار استوری فقط برای افراد خاص را می دهد . در صورتی که مایلید بدانید چگونه استوری های خود را فقط برای افراد خاص منتشر کنید با مقاله امروز سگال سرویس همراه باشید .

 

 

 

 

نحوه استفاده از قابلیت close friends list اینستاگرام

برای استفاده از قابلیت close friends list اینستاگرام مراحل زیر را دنبال کنید :
۱- ابتدا آخرین نسخه اینستاگرام را از گوگل پلی و یا اپ استور دانلود کنید .
۲- وارد پروفایل اینستاگرام خود شوید .

 


۳- مشاهده می کنید که یک آیکون جدید که شبیه یک لیست است به بالای صفحه اضافه شده است . بر روی این آیکون تپ کنید . در این قسمت توضیح کوتاهی در خصوص ویژگی ها و نحوه عملکرد این قابلیت مشاهده خواهید کرد . حال بر روی دکمه Next تپ کنید .
۴- در این مرحله صفحه close friends list برای شما باز می شود . در این بخش شما می توانید افرادی که مایلید به استوری شما دسترسی داشته باشند را انتخاب کنید .

 

 

برای انتخاب افراد مورد نظر باید روی دکمه Add کنار آن ها تپ کنید . در این مرحله می توانید از نوار جستجو برای یافتن دوستان مد نظر خود استفاده کنید .
۵- بعد از انتخاب افراد مورد نظر بر روی دکمه Done تپ کنید .
۶- حال هنگامی که قصد انتشار یک استوری را دارید بر روی گزینه close friends list تپ کنید . به این ترتیب استوری شما تنها برای این افراد منتشر خواهد شد .

 

 

 

نکاتی که هنگام استفاده از قابلیت close friends list باید به آن توجه کنید

نکته اول : امکان حذف و اضافه کردن افراد در close friends list وجود دارد .
نکته دوم : لیست دوستان نزدیک یا همان close friends list شما با کاربران دیگر به اشتراک گذاشته نمی شود .
نکته سوم : امکان هایلایت کردن استوری منتشر شده برای close friends list وجود دارد و تنها افراد موجود در لیست دوستان نزدیک می توانند استوری هایلایت شده را ببینند .