تماس با مشاوران 66581172

اینستاگرام به تازگی قابلیتی را ارائه کرده که در قالب آن می‌توانید آخرین زمانی را که طرف مقابل شما در این شبکه اجتماعی فعالیت داشته مشاهده کنید. با وجود این، اگر قصد دارید این امکان را از کاربران دیگر سلب کنید تا نتوانند آخرین باری که شما فید اینستاگرام را چک کرده‌اید مشاهده کنند در ادامه با ما همراه باشید.

اینستاگرام در راستای اضافه کردن قابلیت‌های جدید، به تازگی ویژگی Show Activity Status را به اپلیکیشن خود اضافه کرده است. قابلیتی که آخرین زمانی را که شما در این شبکه اجتماعی فعال بوده‌اید به دیگران نشان می‌دهد. شاید از نگاه بسیاری، این قابلیت، غیر ضروری بوده و در نظر بسیاری دیگر، این روند، حریم خصوصی آن‌ها را خدشه دار کند.

البته درنظر داشته باشید که دسترسی به این قابلیت، از طریق بازکردن بخش مدیریت پیام یا همان دایرکت در اپلیکیشن اینستاگرام انجام خواهد شد. دسترسی به این بخش از طریق لمس آیکون هواپیمای کاغذی در صفحه اصلی برنامه انجام خواهد شد. به این ترتیب، می‌توانید لیستی از اسامی دوستان و آشنایان خود را که از این قابلیت، در حالت فعال استفاده می‌کنند به همراه آخرین زمان فعالیتشان مشاهده کنید.

خوشبختانه اینستاگرام برای رفع نگرانی‌های کاربران، گزینه‌ای را هم برای غیرفعال کردن این قابلیت درنظر گرفته است. به این ترتیب، با غیرفعال کردن این گزینه، دنبال‌کنندگان حساب کاربری شما نمی‌توانند آخرین باری را که از اپلیکیشن اینستاگرام استفاده کرده‌اید مشاهده کنند. البته این رابطه، دو طرفه بوده و از این پس شما هم نخواهید توانست آخرین زمان آنلاین بودن دوستان یا آشنایانتان را مشاهده کنید.

preview

در دستگاه‌های مجهز به iOS، به‌منظور غیرفعال کردن این قابلیت کافی است اپلیکیشن اینستاگرام را اجرا کرده و سربرگ پروفایل خود را انتخاب کنید. حالا آیکون تنظیمات را لمس کنید و پیمایش به سمت پایین صفحه را در دستورکار قرار دهید. در نهایت، گزینه Show Activity Status را پیدا خواهید کرد. با حرکت دادن اسلاید موجود می‌توانید این گزینه را در حالت غیرفعال قرار دهید.

preview

در نسخه اندرویدی اپلیکیشن اینستاگرام هم پس از اجرای برنامه باید سربرگ پروفایل را در قسمت پایین، سمت راست رابط کاربری لمس کنید. پس از این کافی است آیکون سه‌نقطه‌ای را در قسمت بالا، سمت راست رابط کاربری لمس کنید. در ادامه، پیمایش به سمت پایین را در دستور کار قرار داده و گزینه Show My Activity Status را در حالت غیرفعال قرار دهید.